Garda Financiară Ilfov a confiscat încălţăminte în valoare de peste 1,3 milioane lei

Data:

Comisarii secţiei Ilfov a Gărzii Financiare au identificat în trafic, împreună cu Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, trei autotrenuri care transportau containere încărcate cu articole de încălţăminte de proveninenţă China pentru care nu existau documente legale de însoţire.
În urma celor constatate, Garda Financiară a dispus confiscarea mărfii reprezentând aproximativ 1.000.000 de perechi de încălţăminte a căror valoare a fost estimată la peste 1,3 milioane lei şi a aplicat amenzi contravenţionale în valoare totală de 40.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...