Galaţi – Victor Paul Dobre (PNL): Declaraţiile preşedintelui Băsescu referitoare la Regele Mihai sunt inadmisibile

Data:

Vicepreşedintele PNL, deputatul Victor Paul Dobre, a calificat, vineri, într-o conferinţă de presă, drept inadmisibile declaraţiile şefului statului referitoare la Regele Mihai.
„Regele Mihai este un simbol al naţiunii, este ultimul şef de stat din vremea celui de-al Doilea Război Mondial, în viaţă. E un om care a făcut istorie şi de aceea consider inadmisibile aprecierile făcute de preşedinte. Cred că scrisoarea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, este binevenită şi împărtăşesc în întregime tot ceea ce a prezentat. De altfel, scrisoarea e foarte scurtă şi exactă“, a spus Dobre.
Întrebat cum comentează lipsa de reacţie a Casei Regale vizavi de acest subiect, Victor Paul Dobre a răspuns că „la un asemenea atac, Casa Regală are o poziţie şi maiestuoasă şi aşa cum trebuie să aibă o Casă Regală, de fapt Regele pentru că decizia este a lui“.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat în urmă cu două zile la un post de televiziune că abdicarea Regelui Mihai a fost un act de trădare al interesului naţional al României. (Sursa: Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...