Galati: Mersul trenurilor, afectat de greva angajatilor CFR

Cele mai citite

Mersul trenurilor, care vin si pleaca de la Galati, a fost afectat de greva angajatilor CFR
Mersul trenurilor, care vin si pleaca de la Galati, a fost afectat de greva angajatilor CFR

Cel putin 15 trenuri care pleaca din Galati sau care sosesc in oras in prima jumatate a zilei au fost afectate de greva de avertisment desfasurata intre orele 7.00 si 9.00, declansata de liderii sindicali de la CFR Calatori si CFR Infrastructura.

Partile au purtat discutii si in cursul zilei de marti, insa nu au ajuns la niciun acord, asa ca trei trenuri care trebuiau sa plece din statia Galati, in acest interval de timp, au ramas la peron: trenul rapid Galati – Bucuresti si trenurile de persoane Galati – Marasesti si Galati – Buzau. Toate trei au parasit peronul din Galati la ora 9.00.

Protestul a afectat, de asemenea, circulatia a sapte garnituri care pleaca din Galati inainte de ora 7.00. Pe durata protestului, acestea au stationat intr-una dintre garile de pe traseu. In acelasi timp, au sosit cu intarzieri de cel putin doua ore trenurile de persoane Buzau – Galati si Marasesti – Galati.

Intarzieri vor avea si trenul rapid Bucuresti – Galati, cu ora obisnuita de sosire 10.11, trenul personal Constanta – Galati, a carui ora obisnuita de sosire este 11.55 si trenul accelerat Iasi – Galati, care in mod normal ajunge in gara din Valea Orasului la 12.26, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie