Galati: Mersul trenurilor, afectat de greva angajatilor CFR

Data:

Mersul trenurilor, care vin si pleaca de la Galati, a fost afectat de greva angajatilor CFR
Mersul trenurilor, care vin si pleaca de la Galati, a fost afectat de greva angajatilor CFR

Cel putin 15 trenuri care pleaca din Galati sau care sosesc in oras in prima jumatate a zilei au fost afectate de greva de avertisment desfasurata intre orele 7.00 si 9.00, declansata de liderii sindicali de la CFR Calatori si CFR Infrastructura.

Partile au purtat discutii si in cursul zilei de marti, insa nu au ajuns la niciun acord, asa ca trei trenuri care trebuiau sa plece din statia Galati, in acest interval de timp, au ramas la peron: trenul rapid Galati – Bucuresti si trenurile de persoane Galati – Marasesti si Galati – Buzau. Toate trei au parasit peronul din Galati la ora 9.00.

Protestul a afectat, de asemenea, circulatia a sapte garnituri care pleaca din Galati inainte de ora 7.00. Pe durata protestului, acestea au stationat intr-una dintre garile de pe traseu. In acelasi timp, au sosit cu intarzieri de cel putin doua ore trenurile de persoane Buzau – Galati si Marasesti – Galati.

Intarzieri vor avea si trenul rapid Bucuresti – Galati, cu ora obisnuita de sosire 10.11, trenul personal Constanta – Galati, a carui ora obisnuita de sosire este 11.55 si trenul accelerat Iasi – Galati, care in mod normal ajunge in gara din Valea Orasului la 12.26, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...