Galati: Mai multe persoane care au violat o minora de 14 ani au fost retinute de politisti

Galati: Mai multe persoane care au violat o minora de 14 ani au fost retinute de politisti

Mai multe persoane au fost retinute pentru viol
Mai multe persoane au fost retinute pentru viol

Politistii au retinut mai multe persoane, care au violat o minora in varsta de 14 ani, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, subcomisar Cristina Tatulici.

Potrivit acesteia, politistii din Tecuci au fost sesizati de un barbat din comuna galateana Priponesti, despre faptul ca, in urma cu patru zile, fiica sa, de 14 ani, a fost victima infractiunii de viol, fapta ce a avut loc in comuna Gohor.

In cauza s-a format o echipa complexa de cercetare care a stabilit faptul ca, in urma cu patru zile, in timp ce se afla in fata morii din comuna Priponesti, minora a fost luata cu forta de doi tineri de 22 si 18 ani si o fata de 17 ani, intr-un autoturism condus de un alt tanar de 24 de ani.

Aceasta a fost dusa la locuinta unui barbat din comuna Gohor, unde a fost tinuta cu forta, lovita in repetate randuri si impotriva vointei sale, prin acte de violenta, a fost obligata sa intretina raporturi sexuale, in repetate randuri cu mai multe persoane. In urma cercetarilor, politistii au identificat alti sase suspecti de comiterea faptei, cu varsta intre 16 si 50 de ani, toti din comuna Gohor.

Suspectii au fost retinuti pe baza de ordonanta fiind cercetati pentru savarsirea infractiunilor de viol, complicitate la savarsirea infractiunii de viol si lipsire de libertate urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventive, informeaza Agerpres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.