Galati – Bulibasa, snopit in bataie in toaleta unui local

Data:

„Aveam 300 €, ca orice om, si i-au furat“

O judecata tiganeasca organizata astazi la Galati s-a terminat rau pentru unul dintre membrii staborului. In pauza de deliberari, bulibasa s-a dus la toaleta, insa acolo a fost batut si talharit de cativa barbati, pe care politia nu i-a identificat inca.
Avea la el cateva sute de euro, dar nu paguba i se pare mare, ci gestul in sine il supara.
Staborul s-a intrunit pentru a decide in privinta unei relatii de dragoste dintre un baiat din Buzau si o fata din Constanta. Pentru ca totul sa se desfasoare pe teren neutru, judecata s-a petrecut in Galati, in incinta unui local.
Cei trei judecatori, printre care si bulibasa atacat, au ascultat ambele parti si au decis sa ia o pauza pentru deliberari. Atunci, victima in varsta de 60 de ani s-a dus la toaleta, unde a fost atacata.
„M-a acostat acolo in toaleta si mi-a cerut bani. La care am zis ‘Mai, ce aveti? Ca eu n-am luat bani de la oameni. N-am luat niciun ban.’ Ca la noi se da acolo 2, 3 sute. Eu am avut in buzunar, de acasa, ca orice om, am avut 300 de euro. Si ei, cand au vazut, mi-a bagat mana in buzunar, mi-a luat lantul si a inceput si a dat“, a declarat victima.
„A fost internat la ORL un domn in varsta de 62 de ani, cu capul cat banita, in urma prelucrarii mecanice de catre un coetnic, tot rom“, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta Galati, dr. Nicolae Bacalbasa.
Rudele barbatului atacat banuiesc cine sunt agresorii. Ar face parte dintr-o familie de tigani din Buzau. Dar vor sa-i lase pe politistii sa-si faca treaba si sa-i prinda. Intre timp, fiii bulibasei nu se departeaza de patul tatalui lor, care a fost internat in spital.
Bulibasa sustine ca tinerii care l-au agresat nu vor scapa la randul lor de judecata tiganeasca.(Sursa: ProTv)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...