Galaţi – Angajaţi ai penitenciarului, implicaţi într-o altercaţie stradală

Cele mai citite

Doi angajaţi ai Penitenciarului Galaţi, aflaţi în afara orelor de program, au fost implicaţi într-o altercaţie stradală cu două persoane necunoscute, a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al penitenciarului, comisar Safta Trincu.
Potrivit acesteia, în urma altercaţiei, unul dintre angajaţi a fost transportat la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi, unde a fost diagnosticat cu contuzie în regiunea cervicală şi plagă înjunghiată prin agresiune la nivelul antebraţului stâng, acordându-i-se îngrijiri medicale.
La nivelul unităţii se desfăşoară o anchetă internă pentru a se stabili dacă angajaţii au respectat prevederile codului deontologic. De asemenea, au fost informate organele competente, care în prezent desfăşoară o cercetare pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul, precum şi identitatea persoanelor agresoare implicate. (Sursa. Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie