Furturi din padurile prahovene

Data:

Mai multi prahoveni sunt cercetati pentru furt de material lemnos
Mai multi prahoveni sunt cercetati pentru furt de material lemnos

In perioada 17 – 20 ianuarie 2011, efective marite din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova au desfasurat actiuni de prevenire si combatere a furturilor de material lemnos in trei zone din judet si anume comuna Cerasu, cartier Valea Gardului din orasul Valenii de Munte si comuna Magureni, judetul Prahova.

Pe timpul desfasurarii actiunilor au fost depistate 15 persoane care au taiat si sustras   material lemons.

Astfel, din padurile din zona comunei Cerasu, au fost taiati in vederea sustragerii  3 arbori nemarcati din care unul specia brad ce, prejudiciul creat fiind de 540 lei, materialul lemnos fiind sustras cu ajutorul unor cai. In zona Valenii de Munte au fost taiati 3 arbori nemarcati, fiind cauzat un prejudiciu Fondului Forestier  National de 655,21 de lei. In comuna Magureni cei in cauza au taiat si sustras 2,3m3 material lemnos ce nu se incadreaza in categoria faptelor infractionale ci in cea a faptelor contraventionale. Acestia au fost sanctionati contraventional conform reglementarilor in vigoare.

Celorlalti trei, domiciliati in comuna Cerasu si altor doi barbati, domiciliati in orasul Valenii de Munte, judetul Prahova si unui tanar de 28 de ani domiciliat in localitatea Bucov si fara forme legale in orasul Valenii de Munte, li s-au intocmit dosare cu acte premergatoare pentru faptele susceptibile a fi taiere ilegala de arbori  si  sustragere de material lemnos, dosare ce vor fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Valenii de Munte in vederea continuarii cercetarilor.

 

2 COMENTARII

  1. bine le face sa l aresteze si pe sefu de post de la politie fofirca sa l ia si pe primar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...