Furt in comuna Gaujani, judetul Giurgiu

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Obiecte din cupru
Obiecte din cupru

Politistii din localitatea Gaujani au probat activitatea infractionala a unui barbat de 30 de ani din aceeasi localitate, care este acuzat ca a patruns, prin escaladarea gardului, in curtea locuintei unui batran de 87 de ani, din satul Pietrisu, comuna Gaujani, judetul Giurgiu.

Hotul a furat un cazan din cupru de 140 de litri, prejudiciul estimat ajungand la suma de 2.500 de lei. Vinovatul a vandut bunul furat unor persoane necunoscute contra sumei de 100 de lei. El este cercetat acum pentru furt calificat.

Andreea Chicus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie