Frauda cercetata de politistii giurgiuveni

Cele mai citite

Politistii giurgiuveni cerceteaza un administrator, pentru fals in inscrisuri
Politistii giurgiuveni cerceteaza un administrator, pentru fals in inscrisuri

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au probat si documentat activitatea infractionala a unei femei de 37 ani, din Giurgiu, care, in luna septembrie 2008,  a infiintat o firma cu obiect de activitate si denumire asemanatoare cu cele ale unei altei firme in care avea calitate de asociat si administrator, cu intentia de a o scoate de pe piata si a beneficia in intregime de profiturile noii societati.

Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat ca la data de 21.09.2007, a falsificat o imputernicire facuta in numele persoanei cu care era asociata, pe care a depus-o la banca, in scopul efectuarii de operatiuni bancare.

Femeia este cercetata in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, exercitarea functiei de administrator cu incalcarea prevederilor legale privind compatibilitatea,  participarea cu intentie frauduloasa la practici concertate ce au ca efect restrangerea concurentei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie