Fostul prefect de Calarasi sustine ca sase primari din judet ar trebui eliberati din functie

Cele mai citite

Fostul prefect de Calarasi Emil Musat sustine ca sase primari din judet ar trebui eliberati din functie deoarece au trecut la alte partide.
„Vreau sa fac o sesizare apropo de Institutia Prefectului. Am demisionat din 29 aprilie din functia de prefect, am lasat aceasta institutie sa functioneze potrivit legii si constat ca nici pana la aceasta data, desi pe data de 1 mai s-a epuizat termenul de depunere a candidaturilor, sunt sase primari in judetul Calarasi care au plecat de la partidele pe lista carora au castigat mandatul de primar, au plecat la alte partide si nici macar pana la acest moment acesti primari nu au fost eliberati din functia de primar”, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, fostul prefect al judetului Calarasi Emil Musat, actual candidat pe lista consilierilor judeteni ai Aliantei Popular Crestine Calarasi (PDL-UNPR-PNTCD).
Musat a precizat ca membrii conducerii judetului Calarasi „sunt foarte proaspeti in functie, dar, indiferent, prefectii vin si pleaca, iar lucrurile merg si legalitatea se respecta”.
„Ar fi trebuit ca de doua saptamani acesti primari sa isi piarda mandatul. (…) Prefectul are obligatia sa emita un ordin prin care sa ii elibereze din functie. Este un semnal pe care il trag conducerii Institutiei Prefectului la acest moment”, a spus fostul prefect al judetului Calarasi.
Potrivit acestuia, primarii din comunele Valea Argovei, Lehliu Gara, Dragos Voda, Plataresti, Dor Marunt si Mitreni sunt cei care se afla in aceasta situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie