Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu nu s-a prezentat la audierile din Comisia Nana

Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu nu s-a prezentat la audierile din Comisia Nana

Adrian Radulescu Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu nu s-a prezentat nici miercuri la audierile din comisia Nana, care anchetează modul în care s-au tranzacţionat mai multe terenuri din judeţul Călăraşi, după ce fiica cea mare a preşedintelui, ioana Băsescu, şi-a cumpărat un teren în zonă.
Potrivit senatoarei Gabriela Firea este pentru a doua oară când Adrian Rădulescu a evitat să vină în faţa comisiei pentru a da explicaţii, iar o nouă invitaţie i-a fost făcută pentru luni, 10 februarie, ora 13.00.
„I-am făcut două invitaţii domnului Adrian Rădulescu. L-a sunat şi consiliera comisiei, domnul Rădulescu a spus că aşteaptă telefonul preşedintelui comisiei, aşa că şi domnul Nicolicea l-a sunat, dar nu i-a răspuns. Dacă este să fim atât de scrupuloşi la procedură, vom trimite şi la domiciliu o invitaţie şi-l aşteptăm în faţa comisiei. Domnia sa a spus că nu are nimic de ascuns. Există mărturii care spun că domnul Rădulescu a venit personal la primărie ca să înscrie contractul de vâmzare-cumpărare al Ioanei Băsescu“, a spus Firea, la Parlament.
Absenţa fostului consilier prezidenţial a fost motivată de faptul că personalul comisiei Nana a trimis invitaţia pe adresa de serviciu, adică la Palatul Cotroceni, însă Rădulescu a fost eliberat din funcţie, alături de alţi şapte consilieri, pe 28 ianuarie.
Anterior, secretara primăriei din comuna Nana, Tudoriţa Nicolae, a declarat că Adrian Rădulescu a venit personal la sediul primăriei pentru a înregistra contractul Ioanei Băsescu.

Alte articole similare

Un Comentariu la "Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu nu s-a prezentat la audierile din Comisia Nana"

  1. andreas   8 februarie 2014 at 19:26

    sismecheri ssss nt din radovanu jud calarasi paminturile de la nana au fost si lacei radoveneri care au luptat pe front in cele doua razboaie mondiale au fost impropitoriti de rege cu cite 10 pogoane la colectizare in 1960 au fost luate de gospodaria agricola de productie olga bancic radovanu regiunea bucuresti transformata mai tirziu in c a p radovanu jud cl vetrani au murit am ramas noi care mai avem o parte de pamnt acolo dar in alteparcele restu sa pierdut la

Leave a Reply

Your email address will not be published.