Fonduri pentru spitalul din Boldești – Scăeni, singura instituție medicală din județul Prahova ce furnizează servicii medical-sociale

Data:

Consiliul Județean Prahova intenționează să sprijine financiar, în anul 2024, spitalul din Boldești-Scăeni, conform prevederilor unui proiect de hotărâre ce va fi supus atenției consilierilor județeni săptămâna viitoare. Situată în Boldești-Scăeni, unitatea de asistență medico-socială primește pacienți din întreg județul Prahova, necesitând îngrijiri specializate.

Consiliul Județean Prahova intenționează să continue colaborarea cu Boldești-Scăeni pentru a asigura funcționarea Unității de Asistență Medico-Socială din localitate.

Proiectul de hotărâre care urmează să fie dezbatut de aleșii județeni propune alocarea sumei de 700.000 lei din fondurile aprobate în bugetul propriu pentru anul 2024.

Spitalul din Boldești-Scăeni reprezintă un interes major la nivel județean, oferind servicii medicale și sociale, fiind singurul de acest fel în județ.

Unitatea de Asistență Medico-Socială Boldești-Scăeni furnizează asistență medicală și îngrijiri speciale pacienților transferați din sectoarele de neurologie, chirurgie, oncologie, ortopedie, cardiologie, nefrologie, pentru tratamentul de lungă durată și îngrijiri speciale necesare, care nu pot fi acordate la domiciliu.

Potrivit raportului de specialitate, cei mai mulți pacienți internați la spitalul din Boldești-Scăeni suferă de hemipareze, afecțiuni psihice, neurologice, cardiace, respiratorii și locomotorii.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...