Focuri de arma pentru prinderea a doi suspecti de furt, in Ilfov

Cele mai citite

Prinsi in flagrant de politistii ilfoveni
Prinsi in flagrant de politistii ilfoveni

Dispeceratul I.P.J. Ilfov a fost sesizat prin sistemul unic de urgenta de catre o femeie din orasul Magurele, cu privire la faptul ca, in urma cu cateva minute, intorcandu-se la domiciliu, a gasit o fereastra deschisa, iar in interiorul imobilului se afla o persoana necunoscuta.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Politiei orasului Magurele, care au surprins doi indivizi in timp ce paraseau, prin escaladarea gardului, curtea imobilului.

Intrucat acestia nu s-au supus somatiilor legale, politistii au facut uz de arma, tragand patru focuri in plan vertical.

A fost prins unul dintre suspecti, un barbat de 33 de ani, asupra caruia au fost gasite suma de 2850 lei, un spray iritant-lacrimogen si o lanterna.

In urma verificarilor efectuate, politistii l-au identificat si depistat in mai putin de doua ore si pe cel de-al doi-lea suspect.

Cei in cauza, doi tineri de 25 de ani si respectiv de 33 de ani, au fost prezentati parchetului si instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Instanta de judecata a emis mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie