Focar de Coronavirus în Urziceni: 21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Centrul Vechi, confirmate cu COVID-19

Focar de Coronavirus în Urziceni: 21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Centrul Vechi, confirmate cu COVID-19

În urma testelor specifice efectuate de inspectorii DSP Ialomița, 21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Urziceni au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus.

Acestea, domiciliate în Urziceni, Manasia și comunele învecinate Urziceniului, sunt salariatele unei societăți comerciale din Ilfov. Societatea deține punct de lucru și de producție într-un spațiu închiriat în incinta Centrului Meșteșugăresc din Centrul Vechi al municipiului.

Săptămâna trecută, două dintre angajate s-au internat la Spitalul Urziceni, iar una la Spitalul din Slobozia, toate acuzând simptomatologie specifică. Inițial, cele trei au refuzat să ofere relații referitoare la locul de muncă, din cauza faptului că erau angajate, spun surse administrative, fără respectarea normelor legale.

Toți salariații au fost testați și în urma analizelor de laborator au mai apărut încă 18 confirmări.

Lucrătoarele atelierului din Centrul Meșteșugăresc Urziceni, toate asimptomatice, au fost internate în Spitalul Municipal Fetești, spital-suport pentru bolnavii de Covid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.