Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, după înfrângerea cu Oțelul Galați: “A fost un meci JALNIC! TOȚI am fost jalnici!”

Data:

Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, a atribuit înfrângerea suferită duminică seară, 0-2 cu Oţelul Galați de pe Arena Naţională, exclusiv jucătorilor. El a subliniat că echipa lor a părut semi-activă, cu accent pe atacanți, și a exprimat preocuparea față de performanța redusă în ultimele trei meciuri, în special în ceea ce privește marcarea din faze fixe.

Coman a recunoscut că echipa lor nu s-a confruntat niciodată cu o astfel de situație și că, în ciuda șansei de a se distanța la opt puncte, au ratat oportunitatea, dar și-a asumat responsabilitatea, afirmând că jucătorii de atac sunt vinovați. El a menționat că golul adversarului i s-a părut rezultatul unui fault, dar a acceptat decizia arbitrului.

Cu privire la viitor, Coman a subliniat necesitatea de a învăța din acest eșec, să privească înainte și să se concentreze pe următorul meci din cupă. Referindu-se la grupa națională la EURO 2024, Coman a menționat că Belgia este favorită, dar echipa lor va fi subestimată, așa cum s-a întâmplat și în grupa de calificare. Cu toate acestea, el a subliniat că depinde doar de echipa lor să-și controleze destinul și să abordeze competiția cu determinare. Coman a încheiat, evidențiind importanța pregătirii riguroase pentru această competiție serioasă.

”Un meci jalnic, am fost jalnici cu toţii. Trebuie să ridicăm capul, mergem mai departe pentru că avem meci în cupă. [Despre grupa naţionalei la Euro 2024] Belgia pleacă uşor favorită, noi o să fim subestimaţi, aşa cum am fost şi în grupa de calificare. Pare că ne convine această postură, dar acolo totul depinde doar de noi. Mergem să jucăm! Important este să ne pregătim bine pentru că este o treabă foarte serioasă”, a declarat Florinel Coman.

În ceea ce privește rezultatul meciului, echipa Oţelul Galaţi a reușit să învingă liderul Superligii, FCSB, cu scorul de 2-0 în deplasare, într-un meci din etapa a 18-a.

Sursa foto: realitateasportiva.ro

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...