Filipescu, ignorat de primarul Dragu la vizita oficială a preşedintelui Băsescu la Călăraşi

Data:

filipescu-calarasiVizita preşedintelui Traian Băsescu la Călăraşi a lăsat „urme“ adânci peneliştilor, şi mai ales preşedintelui partidului, Răducu Filipescu

La ultima întâlnire cu mass-media, Răducu Filipescu a fost întrebat de ziariştii călărăşeni de ce, în calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi şi preşedinte al PNL a lipsit de la vizita preşedintelui Băsescu? Răspunsul a venit prompt din partea lui Filipescu. „Pentru că nu am fost invitat. Cum să vin neinvitat la vizita oficială a lui Băsescu, din moment ce Dragu nu mi-a adresat nici o invitaţie? Ce să caut? Să se uite toţi la mine ca la un intrus sau să vină, nu ştiu, Dragu sau oricare altul să mă întrebe „ce cauţi tu aici?“. Nu, nu se poate aşa ceva. În primul rând că am fost foarte ocupat cu treburi la Bucureşti. Dar, chiar şi aşa, dacă eram invitat lăsam totul şi veneam“. De menţionat este faptul că primarul Nicolae Dragu anunţa în urmă cu două luni că îl va susţine pe Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale şi că nu-l mai interesează funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Călăraşi. Acestă declaraţie nu i-a picat deloc bine şefului liberal Răducu Filipescu, pentru că oricum starea tensională dintre cei doi era evidentă de mai mult timp, iar aceasta a fost picătura care a umplut paharul. Fapt ce a dus apoi la ruperea relaţiei dintre cei doi. Starea de tensiune mocnită în sânul formaţiunii liberale călărăşene a ieşit la iveală imediat, cu toate că nici unul dintre cei doi poli ai PNL nu a recunoscut-o decât foarte greu. Nemulţumirile unor liberali activi încep să fie din ce în ce mai evidente, iar din tot acest joc de glezne nu poate lipsi nici primarul Nicolae Dragu. Este lesne de înţeles, el a fost locomotiva care a dus partidul pe culmi înalte şi, evident, acum peneliştii regretă decizia primarului de a lăsa PNL-ul în favoarea oricărui alt partid, probabil pentru nişte orgolii peste care nu se mai poate trece foarte uşor. (M.C.)

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...