Femeile din organizatia judeteana a PSD Ialomita si-au ales noua conducere

Data:

Conferinta femeilor din PSD Ialomita
Conferinta femeilor din PSD Ialomita

Organizatia de femei a Partidului Social Democrat Ialomita a sustinut,saptamana trecuta, la Amara, conferinta extraordinara, in prezenta presedintei Rovana Plumb, dar si a unei parti insemnate a liderilor organizatiei judetene a PSD Ialomita.

In cadrul conferintei au fost alese organele de conducere ale organizatiei judetene, respectiv Biroul Judetean al organizatiei de femei PSD Ialomita, Consiliul Judetean, stabilindu-se cu aceasta ocazie si delegatii la conferinta nationala a femeilor PSD care va avea loc in octombrie.

Pentru functia de presedinte s-a depus o singura candidatura, respectiv a Otiliei Dumitru, care a fost votata in unanimitate, iar din biroul judetean al organizatiei de femei PSD Ialomita mai fac parte 11 vicepresedinti si 15 membri.

Din totalul celor 85 de candidate propuse pentru a face parte din Consiliul Judetean al organizatiei de femei, 33 provin din organizatiile municipale, 11 din organizatiile orasenesti, iar 41 din organizatiile comunale.

Astfel, au fost alese 21 de membre din Slobozia, câte sase din Fetesti, Urziceni si Tandarei, una de la Amara, trei din Cazanesti, restul fiind din comunele judetului.

De asemenea, s-au stabilit delegatii la conferinta nationala a femeilor PSD, care va avea loc pe 10 octombrie 2010.

Conform normei de reprezentare, s-a propus un numar de 13 delegati, din care cinci vor candida pentru diverse functii: Dumitru Otilia, Serban Rozica, Toma Nicoleta, Buculescu Elena si Condrut Ileana.

„Conferinta am incheiat-o intr-un mod, daca vreti, de indemn pentru fiecare dintre colegele mele, ca daca vrem, trebuie sa luptam, si o vom face pentru copiii nostri. Noi trebuie sa traim altfel sau copiii nostri trebuie sa traiasca altfel, intr-o alta Românie. Fara spaima asta, fara grija, fara mâhnirea ca o sa primesc un salariu de 4,2 milioane de lei vechi.(…)”, declara Otilia Dumitru la finalul conferintei.

Presedintele femeilor social-democrate, Rovana Plumb, a felicitat-o pe Otilia Dumitru, asigurând femeile de „tot sprijinul, cooperarea si conlucrarea, sigur impreuna cu colegii nostri”.

„Conferinta a fost un succes extraordinar pentru organizatia femeilor social democrate la nivel national. Astazi am putut sa vedem ca avem voci importante in PSD, voci feminine care pot reda, care pot veni cu solutii concrete pentru femeile si familiile din România. A fost o conferinta de forta, cu un mesaj de forta si asa cum am mai spus o conferinta a unei organizatii judetene de forta, cu un lider puternic si de forta in persoana Otiliei, care isi va face o echipa foarte buna, iar prin unitate si solidaritate sunt convinsa ca ne vom atinge obiectivele prioritare ale luptei politice. Vreau sa subliniez ca pentru organizatia de femei, lupta politica pentru perioada urmatoare va avea ca prioritate România si cetatenii ei”, a conchis Rovana Plumb.

Si presedintele PSD Ialomita, Silvian Ciuperca, a apreciat efortul femeilor de a participa intr-un numar atât de important la lucrarile conferintei, intr-o zi de duminica.

„Otilia Dumitru a fost aleasa cu o unanimitate si de voturi si o unanimitate de aprecieri asupra calitatii, compatibilitatii si mai ales capacitatii domniei sale de a face parte dintr-o echipa performanta. A cântarit in aceasta alegere trecutul domniei sale, prezentul si mai ales capacitatea de a mobiliza un numar foarte mare de membre ale PSD. Un singur regret avem, faptul ca sala a fost neincapatoare pentru cele care au dorit sa participe la acest eveniment”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...