Femeile democrat-liberale au petrecut la inceput de primavara

Femeile democrat-liberale au petrecut la inceput de primavara

In jur de 500 de doamne si domnisoare au raspuns invitatiei Organizatiei de Femei a Partidului Democrat Liberal de a petrece impreuna o seara in care sa danseze, sa cante, sa socializeze, sa se simta bine. Evenimentul a avut loc saptamana trecuta, joi, 4 martie, la Cantina „Otelariei“ din Targoviste si a marcat festiv sarbatorile de la inceputul primaverii dedicate sexului frumos.
„Daca la inceputul secolului XX imaginea semnificativa care regla prezenta femeii in societate a fost aceea de „sotie, mama si administratoarea casei“, astazi putem vorbi de femeie ca avand un rol activ in viata comunitatii, in cadrul politicii atat locale, cat si nationale.
Se presupune ca exista meserii destinate exclusiv barbatilor. Si e normal sa fie asa. Nu iti poti imagina o femeie cu cheia franceza in mana, care se descurca la insurubat si desurubat piulite mai bine ca un barbat. Pana nu demult, si politica se incadra in aceeasi categorie. Reprezenta un domeniu rezervat sexului tare, unde femeile aveau acces doar insotindu-si barbatii politicieni in campanii sau la strangeri de fonduri.
Astazi, insa, lucrurile s-au mai schimbat, apar la stiri, in talk-show-uri, in emisiuni si in reviste tot mai multe nume de femei. Multe dintre ele sunt politicieni, consilieri, parlamentari, lideri de partid“, a tinut sa puncteze presedinta Organizatiei de Femei a PD-L Dambovita, Elena Mosor, care le-a felicitat pe democrat-liberale pentru modul in care au inteles sa faca performanta politica in judetul Dambovita.
La randul sau, presedintele Organizatiei Judetene a PD-L, Florin Popescu, le-a urat doamnelor o primavara frumoasa, le-a multumit pentru sprijinul puternic pe care l-au acordat in competitiile politice si le-a indemnat sa continue pe acest drum. Seful PD-L a oferit si cate o floare democrat-liberalelor dambovitene.
Petrut Dumitru

Leave a Reply

Your email address will not be published.