Femeie suspectată că a vândut etnobotanice, arestată preventiv

Data:

O femeie în vârstă de 39 de ani din municipiul Călăraşi suspectată de poliţiştii că a vândut etnobotanice a fost arestată preventiv pentru 29 de zile.
Potrivit unui comunicat remis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. suspectează două femei, mamă şi fiică, din municipiul Călăraşi, că au vândut produse cu efecte psihoactiv
În perioada mai – iulie 2012, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au documentat activitatea infracţională a lui F. L., de 39 ani, şi F. D., de 18 ani, ambele din municipiul Călăraşi, care au efectuat operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că acestea sunt produse autorizate potrivit legii sau a căror comercializare este permisă de lege.
În ziua de 19 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, în cooperare cu ofiţeri D.G.I.P.I., au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a patru cumpărători, asupra cărora au fost găsite cinci pliculeţe cu substanţe etnobotanice, urmată de o percheziţie domiciliară la locuinţa lui F. L.. Aici au fost găsite şi ridicate 50 de pliculeţe din folie transparentă în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde-olive. Suspecta a declarat că sunt substanţe etnobotanice, pe care le-a procurat din municipiul Constanţa.

Cele două femei au fost conduse de poliţişti pentru cercetări la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Călăraşi, procurorul de caz luând măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui F. L. şi prezentării acesteia în faţa magistraţilor Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că acestea sunt produse autorizate potrivit legii sau a căror comercializare este permisă de lege.
Vineri, Judecătoria Călăraşi a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 zile pe numele lui F.L., care a fost introdusă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale a suspectelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...