Femeie din Calarasi acuzata de evaziune fiscala

Data:

 

 

Tigari contrafacute confiscate de politisti
Tigari contrafacute confiscate de politisti

 

 

Politistii calaraseni au gasit in locuinta unei femei de 39 de ani, din municipiul Oltenita, 945 de tigarete, 6 aparate pentru confectiona tigari si peste patru mii de kilograme de tutun maruntit.

Impreuna cu jandarmii, politistii de la Biroul de Ivestigare a Fraudelor Oltenita, au efectuat o perchezitie la domiciliul femeii, din orasul Budesti, judetl Calarasi. Oamenii legi au gasit si ridicat mai multe bunuri a caror provenienta nu a putut fi justificata cu documente legale.

Suspectei i s-a intcmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, producerea de produse accizabile ce intra sub incidenta sistemului de antrepozitare fiscala competenta si detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului  fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, urmand a se propune o solutie prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...