Femeia găsită incendiată într-o valiză, în Giurgiu, a fost identificată: locuia în Buftea, judeţul Ilfov

Cele mai citite

Femeia al cărei cadavru a fost găsit incediat, într-o valiză, pe un câmp, în judeţul Giurgiu a fost indentificată de către anchetatori: tânăra de 32 de ani era din Buftea, judeţul Ilfov.

Numele acesteia este Mihaela Mircea şi a fost identificată după ce s-au folosit informaţii din baza de date a Poliţiei. Autorităţile au dat publicităţii şi o fotografie a tinerei. Potrivit unor informaţii din presă, femeia ar fi fost divorţată şi avea o fetiţă. Încă nu a fost identificat autorul crimei.

Vineri, 30 octombrie, un şofer de camion care a observat un incendiu şi ceea ce părea a fi un om ars în şanţul de pe marginea drumului, pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor, a găsit cadavrul femeii.  Poliţiştii au identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%. Anchetatorii l-ar fi audiat pe unul dintre şoferii de TIR care au trecut, la momentul respectiv, prin zonă, iar acesta a declarat că geamantanul ardea „cu flăcări mici, de început de combustie“, pe sensul opus al şoselei observând un TIR „pe avarii”.

Totuşi, nu se afla nicio persoană în cabină şi nici lângă maşină, a precizat şoferul, iniţial crezând că nu este vorba decât despre un incendiu de vegetaţie. Criminaliştii au constatat că victima „prezenta plăgi la nivelul capului produse cu lovire cu corp dur tăietor, fractură sternală şi fracturi costale, decesul survenind ca urmare a şocului traumatic“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img