FC Unirea Urziceni, pe primul loc in topul datornicilor ialomiteni

Data:

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Ialomita a dat publicitatii marti, 31 ianuarie, lista agentilor economici din judet care au incheiat anul 2011 cu datorii catre bugetul general consolidat.

Astfel, pe lista datornicilor sunt 1.907 agenti economici, care figurau cu obligatii restante la bugetul general consolidat la data de 30.12.2011, neachitate pana la data publicarii, in valoare totala de 69,37 milioane lei. Se inregistreaza o scadere a numarului de contribuabili restantieri fata de 31 septembrie 2011, cand au fost publicati 2.084 contribuabili, ce inregistrau obligatii restante in suma de 70,44 milioane lei la bugetul general consolidat.

Defalcat pe administratii, A.F.P. Slobozia numara 1.202 contribuabili restantieri, cu o valoare totala a datoriilor de 30,11 milioane lei, 448 datornici care apartin de A.F.P. Urziceni, cu o datorie totala de 7,21 milioane lei, 226 datornici inregistrati la A.F.P. Feteşti, cu o creanta de 2,70 milioane lei şi 31 agenti economici de la A.F.P. Contribuabili Mijlocii, valoarea datoriilor ridicandu-se la 29,35 milioane lei.

Primii cinci mari datornici la bugetul general consolidat publicati pe site-ul Ministerului Finantelor Publice al judetului Ialomita, aflati in executare silita, sunt Asociatia F.C. Unirea Urziceni, cu o datorie totala de 25,33 milioane lei, S.C. Critex Consulting, cu o creanta ce insumeaza 5,67 milioane lei, S.C. Chemgas Holding Corporation, care inregistreaza o datorie de 2,86 milioane lei, D&G Agricom, cu o datorie de 2,27 milioane lei şi Clubul Sportiv Unirea Urziceni, cu o restanta la bugetul general consolidat de 2,28 milioane lei, care are o cesiune T.V.A. in valoare de 1 milion lei.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...