FC Snagov, victorie in fata unei noi promovate!

FC Snagov, victorie in fata unei noi promovate!

Patru meciuri, atat i-a trebuit lui FC Snagov pentru a acumula primele puncte in campionat. Echipa ce anul trecut termina pe locul patru, se poate considera norocoasa pentru victoria de sambata, scor 2-1, in fata unei noi promovate, Juventus Bucuresti.

Meciul a inceput cum nu se poate mai bine pentru echipa ilfoveana si din minutul unu, la prima incursiune inspre poarta, au reusit sa deschida scorul. Dumitru a centrat perfect de pe partea stanga si Dinu, din 6 metri, a trimis cu capul in vinclu. 1-0 si start perfect pentru FC Snagov. Juventus nu a acuzat lovitura si s-a instalat repede in jumatatea adversa, insa fara sa puna in pericol prea mare poarta lui Balauru.

La o jumatate de ora de la startul partidei, gazdele au profitat la maximum de un culoar lasat liber in apararea bucurestenilor si Dinu, la al doilea sut al echipei sale pe spatiul portii, a reusit dubla. Mingea trimisa de atacant, de la 25 de metri, l-a surprins pe portar si a intrat in poarta pe la radacina barei.

Pe langa cele doua goluri, Juventus a mai primit inca o lovitura in finalul primei reprize, Calintaru accidentandu-se grav si pasasind terenul pe bratele a doi coechipieri.

Etapa viitoare, cele doua echipe au meciuri grele. Daca ilfovenii vor juca cu Dunarea Galati, bucurestenii vor primi vizita Farului, o echipa ce creste de la meci la meci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.