Fată de 15 ani, la spital după ce a fost înjunghiată de fostul prieten

Un tanar si-a decapitat tatal
Un tanar si-a decapitat tatal

O fată de 15 ani, din localitatea ialomiţeană Traian, a fost internată în spital, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit de mai multe ori de fostul său prieten, acesta fiind arestat preventiv sub acuzaţia de tentativă de omor.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, din primele date ale anchetatorilor reiese că altercaţia dintre cei doi a fost generată de faptul că fata ar fi vrut să pună capăt relaţiei dintre ea şi agresorul de 19 ani.
Furios, tânărul a intrat în bucătărie, a luat un cuţit, după care şi-a înjunghiat de mai multe ori prietena, lăsând-o într-o baltă de sânge. Tânăra a fost găsită de unchiul agresorului, care a sunat la 112.
Fata a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, medicii fiind nevoiţi să-i scoată rinichiul drept, grav afectat.
„S-a reţinut în sarcina inculpatului că (…) a aplicat victimei, în vârstă de 15 ani, fosta sa concubină, mai multe lovituri de cuţit în zona abdominală, producându-i leziuni ce necesită 50-55 de zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.
Procurorii au dispus iniţial reţinerea tânărului, iar, duminică, magistraţii Tribunalului Ialomiţa au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia, pentru tentativă de omor.
Suspectul de 19 ani a fost dus în arestul IPJ Ialomiţa.
Mediafax

Leave a Reply

Your email address will not be published.