Exercitiu tactic desfasurat de I.S.U. Calarasi – Incendiu la fabrica de pal

Cele mai citite

S.C. Minosan Cons S.R.L. (fosta Romply Prod), care are ca obiect de activitate fabricarea de furnire si a panourilor de lemn, este considerata ca obiectiv-sursa de risc. Astfel, marti, 29 martie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Barbu Stirbei“ al judetului Calarasi a desfasurat un exercitiu tactic de cooperare, împreuna cu reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi si ai Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, cat si cu personal din cadrul Serviciului judetean de Ambulanta Calarasi. Tema exercitiului a vizat modul de actiune al tuturor fortelor cu atributii în managementul situatiilor de urgenta în cazul producerii unor incendii la fabricile de prelucrare a lemnului în zona de competenta a  I.S.U.J. „Barbu Stirbei“ Calarasi si asigurarea unui raspuns coordonat al tuturor structurilor cu atributii de interventie la nivelul judetului în cazul producerii unor accidente colective cu manifestari deosebit de rapide si efecte limitate în timp, avand ca rezultat mai multe victime.

Purtatorul de cuvant al I.S.U. „Barbu Stirbei“ ne-a explicat ca exercitiul a decurs conform planului, toate fortele implicate executand în mod corect sarcinile pe care le-au avut pentru aceasta situatie tactica, specificand totodata ca aceste exercitii sunt de un real folos în pregatirea pentru interventie la o eventuala situatie reala.

Valentin Ionita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie