(Ex)Consilierul Local de la Chiajna, Romeo Rasdan, o comite din nou

(Ex)Consilierul Local de la Chiajna, Romeo Rasdan, o comite din nou

Bianca Adam (vlogger cunoscut sub numele de Tequila) a fost atacata zilele trecute in Chiajna de un individ deosebit de violent. Acesta a fost identificat imediat de mai multi urmaritori ai canalului Biancai ca fiind Romeo Rasdan, ex consilier local la Chiajna.

Bărbatul ar fi fost deranjat că tânăra i-ar fi rupt cu maşina o placă din marmură, montată în fața unei săli de sport. Fata a reuşit să filmeze cu un telefon mobil o parte din încăierare, iar cazul este cercetat acum de poliţie.

Romeo Rasdan – Profil de agresor:

  • Fost consilier local la Chiajna (pana in Decembrie 2019)
  • Ex PSD, dat afara din ALDE Ilfov dupa un alt episod violent. In 2018 acesta a lovit un tanar care-i cerea inapoi garantia de 300 de euro data pentru un apartament. Replica consilierului local poate fi urmarita in clipul video de mai jos.
  • In 2010 a fost retinut 24 de ore dupa ce a batut cu bestialitate un alt tanar, impreuna cu un grup de interlopi. Vicitima sa a ajuns in coma, la Spitalul Universitar din Capitală.

 

Bianca Adam (Tequila) povesteşte că tot scandalul a pornit după ce şi-a parcat maşina în faţa unei săli de sport din Chiajna.

Era o placă de marmură de la rampa de intrare în sala. Am zis ok, dacă dumneavoastră credeți că eu am rupt, să vedem pe camerele din zonă.

Tânăra le-a povestit fanilor ei – peste 1.600.000 – prin ce a trecut până a reuşit să contacteze poliţia:

Am stat o jumătate de oră să cer ajutor şi nimeni nu a reacţionat. M-am întors la locul incidentului, iar una din femeile angajate sau soţia lui mi-a făcut semn să vin spre spatele blocului. Mă trezesc cu el că iese cu un fier e 3 metri de construcţii, de se pune la baza blocului şi mi-l înfinge în picior. l-am blocat cu coapsa sau cu mâna. Am urlat de durere!

Într-un final fata a fost ajutată de doi bărbaţi care au dus-o acasă şi au chemat poliţia.

Bianca Adam: Momentul când m-am văzut cu agresorul la poliţie a fost încă o traumă, pentru că el şi prietenii lui mă ameninţau de faţă cu poliţia.

Cazul a fost preluat de procurorii din Buftea care au deschis un dosar penal pentru “distrugere”, “loviri şi alte violente”.

Aici puteti urmari relatarea Biancai, pe canalul ei de Youtube:

Aceste este filmarea cu agresiunea din 2018, care i-a adus lui Rasdan excluderea din ALDE Ilfov:

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Me
Me
2 years ago

Buna seara, pentru veridicitatea articolului publicat de dvs. Ne puteti spune din ce surse ati ajuns la concluziile postate?

trackback
2 years ago

[…] scandalul izbucnit in jurul agresarii vloggaritei Tequila o echipa de stiri a A3 s-a prezentat de urgenta in Chiajna unde a realizat un material in care […]

Ghita Muresan
1 year ago

pe animalul asta daca il vad pe strada il omor cu mana mea!!!