(Ex)Consilierul Local de la Chiajna, Romeo Rasdan, o comite din nou

Date:

Bianca Adam (vlogger cunoscut sub numele de Tequila) a fost atacata zilele trecute in Chiajna de un individ deosebit de violent. Acesta a fost identificat imediat de mai multi urmaritori ai canalului Biancai ca fiind Romeo Rasdan, ex consilier local la Chiajna.

Bărbatul ar fi fost deranjat că tânăra i-ar fi rupt cu maşina o placă din marmură, montată în fața unei săli de sport. Fata a reuşit să filmeze cu un telefon mobil o parte din încăierare, iar cazul este cercetat acum de poliţie.

Romeo Rasdan – Profil de agresor:

  • Fost consilier local la Chiajna (pana in Decembrie 2019)
  • Ex PSD, dat afara din ALDE Ilfov dupa un alt episod violent. In 2018 acesta a lovit un tanar care-i cerea inapoi garantia de 300 de euro data pentru un apartament. Replica consilierului local poate fi urmarita in clipul video de mai jos.
  • In 2010 a fost retinut 24 de ore dupa ce a batut cu bestialitate un alt tanar, impreuna cu un grup de interlopi. Vicitima sa a ajuns in coma, la Spitalul Universitar din Capitală.

 

Bianca Adam (Tequila) povesteşte că tot scandalul a pornit după ce şi-a parcat maşina în faţa unei săli de sport din Chiajna.

Era o placă de marmură de la rampa de intrare în sala. Am zis ok, dacă dumneavoastră credeți că eu am rupt, să vedem pe camerele din zonă.

Tânăra le-a povestit fanilor ei – peste 1.600.000 – prin ce a trecut până a reuşit să contacteze poliţia:

Am stat o jumătate de oră să cer ajutor şi nimeni nu a reacţionat. M-am întors la locul incidentului, iar una din femeile angajate sau soţia lui mi-a făcut semn să vin spre spatele blocului. Mă trezesc cu el că iese cu un fier e 3 metri de construcţii, de se pune la baza blocului şi mi-l înfinge în picior. l-am blocat cu coapsa sau cu mâna. Am urlat de durere!

Într-un final fata a fost ajutată de doi bărbaţi care au dus-o acasă şi au chemat poliţia.

Bianca Adam: Momentul când m-am văzut cu agresorul la poliţie a fost încă o traumă, pentru că el şi prietenii lui mă ameninţau de faţă cu poliţia.

Cazul a fost preluat de procurorii din Buftea care au deschis un dosar penal pentru “distrugere”, “loviri şi alte violente”.

Aici puteti urmari relatarea Biancai, pe canalul ei de Youtube:

Aceste este filmarea cu agresiunea din 2018, care i-a adus lui Rasdan excluderea din ALDE Ilfov:

 

3 COMENTARII

  1. Buna seara, pentru veridicitatea articolului publicat de dvs. Ne puteti spune din ce surse ati ajuns la concluziile postate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...