Eveniment tragic în județul Ilfov – un grav accident de circulație, soldat cu multiple victime, a implicat 16 autoturisme și un microbuz

Cele mai citite

Un impresionant carambol a avut loc duminică seara, implicând nu mai puțin de 16 autoturisme și un microbuz. Tragedia a avut loc pe Drumul Național 1, sensul către Ploiești, în localitatea Balotești. Numărul victimelor a atins cota de 40 de persoane, dintre care șase, trei adulți și trei copii, au fost transportate cu mare grabă la spitalele din București pentru a primi îngrijiri medicale urgente.

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a informat cu privire la eveniment, subliniind gravitatea situației. “În această seară, pe raza localității Balotești, județul Ilfov, pe DN1, sensul spre Ploiești, a avut loc un grav accident rutier implicând 16 autoturisme și un microbuz. Din cele aproximativ 40 de persoane implicate, 6 victime, 3 adulți și 3 copii, vor fi transportate la unitățile medicale pentru tratamentul necesar. De asemenea, două victime au refuzat transportul la spital.”

La locul tragediei, forțele de intervenție au acționat prompt. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipamente de descarcerare, șapte ambulanțe SMURD, o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, un Punct de Comandă Mobil și Directorul Operațiunilor de Salvare Medicală au fost mobilizate pentru a face față acestei situații de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie