Eveniment spectaculos în județul Dâmbovița: O mașină a căzut de pe un pod pe calea ferată

Data:

Primele informații furnizate de către Poliție indică faptul că un autoturism condus de un șofer în vârstă de 80 de ani a derapat și a ajuns pe calea ferată. Mașina a căzut de pe un pod care traversa liniile ferate, răsturnându-se pe una dintre liniile ferate.

Conform informațiilor furnizate de ISU Dâmbovița, la locul incidentului s-au mobilizat pompieri din Detașamentul Moreni, echipa fiind dotată cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD. Totodată, au intervenit și pompierii din Detașamentul Târgoviște, cu o autospecială de descarcerare.

O victimă a fost acordată îngrijiri medicale de către echipajul medical și apoi a fost transportată la spital în vederea acordării asistenței medicale suplimentare.

Ca urmare a incidentului, circulația feroviară în zonă a fost suspendată temporar.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...