Emil Boc a dat exemplu prefectilor din toata tara eficienta cu care au actionat autoritatile dambovitene in zonele afectate de alunecarile de teren

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

In cadrul videoconferintei cu prefectii din toata tara, convocata duminica, 28 februarie, premierul a tinut sa atraga atentia autoritatilor asupra pericolelor ivite ca urmare a precipitatiilor abundente urmate de inundatiile din ultima vreme, precum si a alunecarilor de teren care au provocat un adevarat dezastru in judetul Dambovita, la Malu cu Flori si Pucheni. In acest sens, primul-ministru a tinut sa felicite interventia prompta a autoritatilor dambovitene, care intr-un timp foarte scurt au reusit sa stabilizeze situatia din zona calamitata:
„Vreau sa-i felicit pe cei din Dambovita, pe presedintele consiliului judetean, pe prefect, pentru modul in care au actionat la Malu cu Flori si la Pucheni, in localitatile unde am fost saptamana trecuta, in vederea restabilirii situatiei, a rezolvarii problemei circulatiei, a problemei cu alimentare electrica, a situatiilor de urgenta din punct de vedere medical. Asta inseamna sa actionam performant, in raport cu nevoile oamenilor. Si voi verifica personal si alte situatii din tara, inclusiv pe cele de la Dambovita. Iar acolo unde nu vom intalni performanta, evident ca ne vom rezerva alte masuri, care sa fie intreprinse de la nivelul guvernului. Inca o data repet: eficienta, pragmatism, din partea dumneavoastra. Acest lucru este extrem de important si vi-l solicit“, a spus Boc in cadrul videoconferintei.
Tot cu aceasta ocazie, premierul le-a transmis prefectilor ca este esential ca acestia sa stabileasca intalniri in perioada imediat urmatoare cu mediul de afaceri, intalniri in cadrul carora sa le expuna masurile prin care Guvernul vine in intampinarea dificultatilor economice. Emil Boc s-a referit in special la programul privind scutirea de la plata CAS a firmelor care angajeaza someri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img