Elevii din Bragadiru au celebrat „Ziua Europei“

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Vineri, 7 mai, în sala de şedinţe a primăriei Bragadiru a avut loc un eveniment deosebit. Elevii Şcolii nr. 1 din oraş, alături de preşcolarii de la grădiniţa cu program normal, au ţinut să marcheze şi ei, printr-un sugestiv spectacol artistic, Ziua Europei, celebrată în fiecare an la data de 9 mai.
Despre manifestarea de vineri, Mirela Chiorean, directorul adjunct al Şcolii nr. 1 Bragadiru, a declarat: „Am organizat această activitate cu ocazia Zilei Europei, celebrată în data de 9 mai, manifestare desfăşurată împreună cu grădiniţa cu program normal din localitate. Evenimentul a avut loc în sala de şedinţe a primăriei, la desfăşurarea lui fiind prezenţi, dintre oficialităţile locale, domnul viceprimar Ion Stanciu, doamna consilier Stan, iar din partea unităţii noastre de învăţământ, domnul director Dumitru Octavian. Ne-am fi dorit ca şi Inspectoratul Şcolar să fi avut un reprezentant la eveniment, dar în această perioadă au loc controale în teritoriu, astfel încât dumnealor nu au reuşit să ne onoreze cu prezenţa.
De la şcoala noastră au participat toate clasele şi am prezentat, în cadrul manifestării, dansuri, momente artistice, dar şi o paradă a costumelor populare din ţările membre ale Uniunii Europene. Copiii şi-au confecţionat singuri materialele, costumele.
Evenimentul a fost unul reuşit şi sperăm să îl putem reedita anul viitor“, a mai precizat directorul adjunct al Şcolii nr. 1 Bragadiru, Mirela Chiorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img