elefant.ro introduce livrarea prin easybox în peste 800 de puncte din țară

elefant.ro introduce livrarea prin easybox în peste 800 de puncte din țară

Prin dezvoltarea unui parteneriat cu compania de curierat Sameday, clienții elefant.ro pot alege livrarea la oricare din cele 800 de puncte de livrare de tip locker. 250 dintre aceste lockere sunt amplasate în București și Ilfov, restul fiind disponibile pe teritoriul țării.

Livrarea prin easybox oferă cumpărătorilor posibilitatea de a ridica produsele din apropierea domiciliului sau de unde le este mai convenabil, fără a mai pierde timpul în așteptarea curierului, fără contact fizic.

Clienții sunt anunțați prin email și SMS imediat ce comanda plasată pe elefant.ro ajunge la lockerul easybox selectat. Accesul se realizează pe baza unui cod trimis de companie tot prin SMS. Plata se poate face cu cardul online în momentul plasării comenzii sau la ridicarea comenzii de la easybox, cu cardul sau telefonul mobil.

“Experiența cumpărătorului din momentul în care accesează prima pagină și până la final, când intră în posesia produselor preferate, trebuie să fie fără cusur. În ultimii ani, întreaga echipă a lucrat mult la îmbunătățirea acestei experiențe și, împreună cu partenerii noștri, reușim să oferim celor peste două milioane de clienți servicii tot mai performante și mai aproape de nevoile lor”, declară Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Sameday a fost înființată în 2007 și, în prezent, se numără printre principalii jucători din piața românească de curierat. Compania oferă clienților și partenerilor servicii de curierat la nivel național, livrare în aceeași zi în București și în zonele limitrofe, program extins de livrare, de la 09:00, la 21:00 sau livrare în lockere. Sameday livrează fără a taxa kilometri suplimentari, în peste 7.000 de localități, și pune la dispoziția clienților serviciul easybox, care cuprinde 600 de lockere la nivel național.

În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în două hub-uri logistice, unul amplasat în apropiere de orașul Chitila și unul în județul Sibiu.

„Operăm în acest moment cu o rețea de aproximativ 800 de lockere la nivel național, însă ne propunem ca până la finalul anului viitor să ajungem la 2000. Credem că acesta devine un nou standard de livrare in curierat,” a declarat Lucian Baltaru, CEO Sameday.

Leave a Reply

Your email address will not be published.