Editia a V-a a spectacolului „Gala anului 2011“

Data:

Cea de-a V-a editie a spectacolului ‘Gala anului 2011’ se va desfasura luni dupa-amiaza in sala Centrului Judetean de Cultura si Administratie publica „Barbu Stirbei“ din Calarasi.
„Spre deosebire de primele editii de data aceasta nu avem de-a face numai cu oferirea premiilor culturale care oricum sunt mai multe decat in alte editii, dar avem de-a face si cu un mare spectacol datorita faptului ca a fost realizata si data in folosinta in acest an sala de spectacole a Centrului Cultural Barbu Stirbei. Practic avem de-a face cu un spectacol in care vor aparea toate formatiile reprezentative si interpretii reprezentativi din judetul Calarasi (…) un spectacol in interiorul caruia vor fi oferite premiile culturale ale anului 2011“, a declarat luni, pentru AGERPRES, seful Directiei Judetene pentru Cultura si Patrimoniu National Calarasi, Sorin Danciu.
Potrivit acestuia, in aceasta editie vor fi inmanate Premiile culturale ale anului „10 pentru Calarasi“, Marele premiu pentru patrimoniu al anului 2011, Marele premiu „Omul anului 2011, pentru Calarasi“, Premiul national pentru Proza „Stefan Banulescu“ si titluri nationale pentru formatii si interpreti din judetul Calarasi.
Evenimentul este organizat de Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniul National Calarasi in parteneriat cu Centrul Judetean de Cultura si Administratie Publica „Barbu Stirbei“ Calarasi si Consiliul Judetean Calarasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL