Ediția a 4-a „Pedalează pentru sănătate“

Pedaleaza pentru sanatate, editia a IV-a (3)În data de 27 iulie, Organizația TSD Mihai Bravu alături de tinerii sociali democrați din Giurgiu, au organizat cea de a patra ediție a evenimentului „Pedalează pentru sănătate“, denumită sugestiv „Drumul Bujorului“.  A fost denumită astfel deoarece s-a pedalat prin rezervația științifică de bujor din cadrul Parcului Natural Comana.Pedaleaza pentru sanatate, editia a IV-a (1)
După ce au fost puse la punct ultimele detalii organizatorice, președintele tinerilor social-democrați din Mihai Bravu, Sorin Dadiloveanu, a plecat spre Giurgiu cu un microbuz, închiriat special pentru acest eveniment, pentru a prelua persoanele ce se strânseseră în parcarea supermarketului Kaufland. Mai exact, aproape 25 de persoane dornice de  aventură  în natură și de eliberare de stresul cotidian.
Pedaleaza pentru sanatate, editia a IV-a (2)La ora 10 s-a ajuns în parcul din localitate, unde  așteptau alte 25 de persoane. Dupa ce au fost descărcate bicicletele și s-a verificat pentru ultima dată starea tehnică a acestora, s-a  pornit la drum.
După aproape 5 ore de pedalat, peripeții (țânțari, pene, lacurile formate în urma precipitațiilor căzute), aventură și căldură, tinerii au ajuns la Mihai Bravu, fericiți că totul s-a terminat cu bine și dornici de o nouă evadare, pe care Organizația TSD Mihai Bravu, și-a propus să o organizeze la sfârșitul lunii august.
Sorin Dadiloveanu, președintele tinerilor social-democrați din Mihai Bravu, a vrut pe această cale să: „mulțumesc pentru buna desfășurare a evenimentului domnului primar al comunei Mihai Bravu, Ion Nițu, domnului președinte al organizației municipale PSD Giurgiu, Ladislau Pick (care ne-a însoțit), tinerilor din organizațiile TSD din Mihai Bravu și Giurgiu și nu în ultimul rând, celorlalte persoane din Giurgiu și Mihai Bravu care ni s-au alăturat și  am petrecut o superbă zi de sâmbătă în mijlocul naturii, pedalând pentru sănătatea noastră“.

Erika Badea

Leave a Reply

Your email address will not be published.