Edilii ilfoveni ii momesc pe votanti cu RATB-ul

Cele mai citite

Primarii localitatilor din jurul Capitalei si-au adus aminte ca alegatorii lor au nevoie de mijloace de transport in comun, asa ca fac presiuni, in plina campanie electorala, pentru a le obtine.

Primarii sunt buluc, de ceva vreme, la Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Fac presiuni politice, cer si dau din coate ca sa obtina cateva autobuze care sa treaca prin localitatile pe care le-au pastorit patru ani, desi aveau baza legala sa ceara transport in comun inca din toamna lui 2010, cand Consiliul General al Capitalei a aprobat mai multe linii de mijloc de transport in comun al RATB-ului in Ilfov.

In tot acest timp, locuitorii din jurul Capitalei au fost nevoiti sa apeleze la maxi-taxi, care, de cele mai multe ori, sunt pline si soferii nu dau bilete calatorilor.
Pana in prezent, Regia a decis infiintarea liniilor de transport intre Bucuresti si localitatile Popesti- Leordeni, respectiv Cornetu.

Potrivit unor surse din cadrul RATB, localitatile Afumati, Darasti, Pantelimon si 1 Decembrie sunt urmatoarele care vor beneficia de autobuzele Regiei.

„Cei care au depus acum trei luni, vor primi acordul. Cererile depuse zilele aceste sunt mai dificil de rezolvat. Au avut timp doi ani sa ceara”, au conchis sursele citate.

Transportul in judetul Ilfov a fost sistat in iunie 2010, pe motiv ca autoritatile ilfovene nu si-au achitat cheltuielile. Municipalitatea a notificat CJ Ilfov pe 10 iunie si pe 8 iunie 2010, fara niciun rezultat.

De altfel, si in anul 2005, cele 68 de linii preorasenesti ale RATB au fost desfiintate, dupa ce in 2004 au fost alegeri locale.

Seful Autoritatii Metropolitane de Transport Bucuresti, Adrian Crit, sustine ca Ilfovul va beneficia de transport performant in 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie