Echipele de intervenţie de la Electrica, blocate de nămeţi

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

retea_electrica_copy1Câteva mii de săteni din patru localităţi buzoiene au stat şi în noaptea de joi spre vineri fără lumină. Astfel, localnicii din Ruşeţu, Largu, Lunca şi Scărlăteşti au rămas fără curent electric în urma viscolului care a avut loc miercuri dimineaţa.
Două linii de medie tensiune au fost afectate parţial, iar 17 posturi de transformare nu sunt încă alimentate.
Vili Bârea, purtător de cuvânt al sucursalei Muntenia Sud a societăţii Electrica, a declarat pentru AGERPRES că una din cele trei linii de medie tensiune afectate parţial miercuri dimineaţa a fost repusă în funcţiune, iar din cele 50 de posturi de transformare nealimentate în patru localităţi au mai rămas de remediat 17.
Potrivit acestuia, cele 12 echipe de intervenţie ale Electrica trimise în zona de sud a judeţului Buzău “au avut probleme cu accesul în zonă”. “Un autovehicul de teren s-a înzăpezit în localitatea Largu, iar oamenii noştri au pornit pe jos”, a susţinut Bârea.
În urma viscolului, miercuri, opt localităţi din zona de sud a judeţului Buzău au rămas fără curent electric. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img