Echipaje ale SMURD Calarasi au fost solicitate in mai multe cazuri de agresiuni fizice

Echipaje ale SMURD Calarasi au fost solicitate in mai multe cazuri de agresiuni fizice

SMURD a intervenit in cazul unor victime ale violentei
SMURD a intervenit in cazul unor victime ale violentei

Un echipaj specializat SMURD din cadrul Sectiei de pompieri Dragalina a fost solicitat sa intervina pe raza localitatii, pentru acordarea primului ajutor unei persoane in varsta de 39 de ani, victima unei agresiuni fizice.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD la locul interventiei, persoana prezenta o plaga taiata la nivelul capului, in zona parietala, provocata de o lovitura cu carja.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor persoanei respective, dupa care aceasta a fost transportata la spital.

Totodata un echipaj specializat SMURD din cadrul Detasamentului de pompieri Calarasi a fost solicitat sa intervina pe raza localitatii Coslogeni, pentru acordarea primului ajutor unei tinere in varsta de 18 de ani, victima unei agresiuni fizice.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD la locul interventiei, persoana prezenta dureri toracice si abdominale. Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor, dupa care aceasta a fost transportata la spital.

De asemenea, un echipaj specializat SMURD din cadrul Sectiei de pompieri Dragalina a fost solicitat sa intervina pe raza localitatii Tudor Vladimirescu, comuna Perisoru, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de 15 de ani, victima unei tentative de viol.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor persoanei respective, dupa care aceasta a fost transportata la UPU Calarasi, sectia ginecologie.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments