Echipa de fotbal din Domnesti, un nume de viitor

Cele mai citite

Implicarea administratiei locale din Domnesti in activitatea sportiva a comunei se vede, poate, cel mai bine in felul in care baza sportiva din localitate arata la ora actuala.

Investitiile au facut din baza sportiva de la Domnesti un complex modern, ce ofera echipei locale toate conditiile pentru a realiza performanta. Edilul comunei, domnul Gheorghe Tudor, ne-a oferit cateva detalii referitoare la echipa de fotbal a localitatii, precum si la conditiile foarte bune de antrenament ale sportivilor: „Echipa de fotbal a localitatii noastre poarta titulatura <<Viitorul Domnesti>>, activeaza in Divizia C si este o echipa care, dupa trei etape, se afla la ora actuala pe locul IV”.

In ceea ce priveste lotul, Gheorghe Tudor sustine ca „este un lot bun, din punct de vedere valoric, insa este firesc sa ne dorim, ca orice alta echipa de altfel, sa promovam pentru a putea accesa, de ce nu, chiar si divizia B. Si aceasta pentru ca avem un antrenor pe masura jucatorilor, avem si un delegat, iar conducerea echipei de fotbal este una care depune reale eforturi pentru ca jucatorii sa beneficieze de conditiile necesare practicarii unui astfel de sport la un nivel performant”.

Lucrari de renovare

„Pentru a ma referi si la terenul pe care se desfasoara meciurile de fotbal, trebuie sa spun ca suprafata de joc arata foarte bine, ca si tribuna I si tribuna a II-a ale stadionului si, in plus, vrem sa construim tribune si de o parte si de alta a acestuia, ceea ce va insemna un total de 1.684 de locuri, fata de cele 1.073 existente in acest moment, pentru ca echipa sa poata activa in Divizia B. Si, chiar daca acest lucru nu se va intampla, ne dorim totusi sa dispunem de un stadion foarte bun, pentru ca orice competitie de acest gen sa se deruleze in bune conditii. In plus, am asigurat si lucrari de renovare a vestiarelor, derulate in urma deciziei de investire in acest sens a unor fonduri, aprobata in unanimitate la nivel de primarie si consiliu local. Sunt lucrari care vin sa completeze necesarul de elemente deja existente ale bazei sportive, respectiv imprejmuire, garduri, porti, banci, tabela de marcaj si asa mai departe”, marturiseste edilul comunei Domnesti.

Referitor la conditiile de antrenament ale sportivilor, acestia fac pregatire zilnic. „Au mers si in cantonament la Govora, unde de asemenea s-au antrenat zilnic si chiar si de doua ori pe zi. Echipa este, spuneam, una destul de buna, avem jucatori adusi de la Vaslui, Steaua sau Dinamo, asadar ne punem mari sperante in evolutiile ei viitoare”, continua Gheorghe Tudor.

Avantajele sportului

Totodata, primarul sustine ca incearca sa descopere si alte talente in acest sport: „si de la varste cat mai mici, astfel ca in cadrul scolii din localitate isi desfasoara activitatea trei profesori de educatie fizica si sport, dintre care doi au specializarea fotbal, iar cel de-al treilea handbal. Cele trei cadre didactice se ocupa intens de cei mai talentati dintre elevii lor, si este o incercare atat de a pune bazele unei viitoare performante individuale sau de echipa in localitatea noastra, dar si una de a capta interesul tinerilor catre sport, pentru ca timpul lor liber sa nu fie dedicat unor preocupari deloc educative, de genul discotecii sau al barurilor”.

Tocmai de aceea, fie ca reprezentam primaria, scoala sau comunitatea, avem obligatia de a-i indrepta pe acesti tineri catre sport, pentru ca avantajele practicarii lui – disciplina, corectitudine, autocontrol – se vor vedea, cu siguranta, si in personalitatea lor de mai tarziu“, a conchis Gheorghe Tudor. (Cristina Bobe)

2 COMENTARII

  1. buna ziua,am 19 ani,stau in domnesti si as vrea sa vin si eu la echipa,daca stie cineva cand are echipa antrenament sau cand este cineva la stadion cu care as putea sa vorbesc sa lase un comentariu ori poate sa ma contacteze la adresele de email [email protected] si [email protected] sau la nr de tel 0747.990.205…va multumesc anticipat.

  2. domnule primar GHEORGHE TUDOR al comunei Domnesti, dumneavoastra impreuna cu echipa de consilieri analfabeti si incompetenti, numai stati cu gandul la echipa de fotbal sursa dumneavoastra si a celor din conducere de venit in valoare de miliarde de lei.luati-va de mana echipa mai sus mentionata de consilieri si face-ti un tur al traseului teghes-ciutaci-bucuresti in maxitaxi bineinteles 428 daca nu stiti unde ne rupem hainele de pe noi si ne punem viata in pericol a noastra si a copiilor nostri de fiecare data cand ne urcam in ele si trageti mariile voastre concluziile daca noi cetatenii acestei comuni care v-am votat si platim taxe si impozite meritam acest calvar odios in fiecare zi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie