Echipa CSS Calarasi, castigatoarea Campionatului national de baseball juniori II

Data:

Echipa Clubului Sportiv Scolar Calarasi s-a clasat pe locul intai dupa cele doua turnee din acest an ale Campionatului National de baseball, categoria juniori II.
„Ne pare bine ca am reusit sa mentinem locul unu la aceasta categorie castigat anul trecut si dedicam toata aceasta victorie unui fost sportiv de-al nostru (Cristian Achim – n.r.), care in luna iunie s-a inecat in apele bratului Borcea. Familia lui a primit din partea clubului o medalie de campion national si echipamentul cu care el a jucat in anul 2011 pentru ca in primul turneu al campionatului a avut o contributie enorma la realizarea acestui rezultat“, a declarat luni, pentru AGERPRES, antrenorul echipei CSS Calarasi, prof. Ion Balan.
La Calarasi s-a desfasurat in perioada 9-11 septembrie cel de-al doilea turneu al Campionatului national de baseball juniori II echipele participante fiind CSS Botosani, CS Baseball-Softball Mures, CSS Targu Neamt, LPS-CS Roman si CSS Calarasi.
In clasamentul final al campionatului, pe locul doi s-a clasat echipa LPS-CSS Roman, iar pe trei CS Baseball-Softball Mures.
La final, sportivul Dumitru Alexandru de la CSS Calarasi a fost desemnat „Cel mai tehnic jucator“ din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...