Echipa CSS Calarasi, castigatoarea Campionatului national de baseball juniori II

Data:

Echipa Clubului Sportiv Scolar Calarasi s-a clasat pe locul intai dupa cele doua turnee din acest an ale Campionatului National de baseball, categoria juniori II.
„Ne pare bine ca am reusit sa mentinem locul unu la aceasta categorie castigat anul trecut si dedicam toata aceasta victorie unui fost sportiv de-al nostru (Cristian Achim – n.r.), care in luna iunie s-a inecat in apele bratului Borcea. Familia lui a primit din partea clubului o medalie de campion national si echipamentul cu care el a jucat in anul 2011 pentru ca in primul turneu al campionatului a avut o contributie enorma la realizarea acestui rezultat“, a declarat luni, pentru AGERPRES, antrenorul echipei CSS Calarasi, prof. Ion Balan.
La Calarasi s-a desfasurat in perioada 9-11 septembrie cel de-al doilea turneu al Campionatului national de baseball juniori II echipele participante fiind CSS Botosani, CS Baseball-Softball Mures, CSS Targu Neamt, LPS-CS Roman si CSS Calarasi.
In clasamentul final al campionatului, pe locul doi s-a clasat echipa LPS-CSS Roman, iar pe trei CS Baseball-Softball Mures.
La final, sportivul Dumitru Alexandru de la CSS Calarasi a fost desemnat „Cel mai tehnic jucator“ din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...