Echipa Consiliului Judeţean Buzău a câştigat Cupa României

Date:

echipa-consiliului-judetean-buzau-la-minifotbalEchipa Consiliului Judeţean Buzău a cucerit Cupa României la minifotbal, după ce a dispus, duminică, în finala turneului de la Piatra Neamţ de formaţia Revine Suceava cu scorul de 4-2.
Pentru echipa buzoiană este al doilea trofeu din palmares, după ce în 2011 a fost campioana României.
La ediţia a patra a competiţiei, găzduită de Piatra Neamţ, au participat 52 de echipe şi peste 1.000 de jucători din întreaga ţară, se arată într-un comunicat remis AGERPRES. Finala mică a fost câştigată de Avantaje Deva, care a dispus cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare de Cora Pantelimon (2-2 la finalul timpului regulamentar).
Titlul de cel mai bun portar al competiţiei a fost adjudecat de Valentin Manolache (Pera BMW Deva), iar premiul pentru cel mai bun jucător a revenit arbitrului divizionar de fotbal Georgian Ionescu (Consiliul Judeţean Buzău).
Toate cele patru echipe ajunse în finalele Cupei au primit drept premii un echipament sportiv acordat de Joma, tricourile de campioni au fost oferite de SMG, iar trofeele au venit din partea Infinity Trophy.
„Organizarea acestei ediţii a Cupei României, cu 52 de echipe şi peste 1.000 de jucători, reprezintă un succes al minifotbalului românesc care confirmă trendul său ascendent în România, ca parte a strategiei de proiectare instituţională pe care ne-am asumat-o la nivelul conducerii federaţiei. Suntem o organizaţie sportivă foarte tânără, dar avem ambiţia de a deveni una dintre cele mai moderne federaţii din punct de vedere al abordării domeniului sportiv“, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România.
La finalul acestei săptămâni, la Hunedoara, va avea loc faza finală a Campionatului Naţional de Minifotbal, cu cele mai bune 20 de echipe din România din cele peste 2.000 care există de la nivel naţional.
AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...