Dupa noua luni de investigatii, politistii au identificat doi suspecti de omor calificat

Cele mai citite

Doi barbati din comuna Dor Marunt, judetul Calarasi, au fost identificati de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Calarasi ca fiind suspecti de omor calificat, comis în data de 08 august 2010 asupra unui consatean.
Investigatiile complexe desfasurate de politistii de investigatii criminale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, au condus la identificarea lui S. Marian, de 20 ani, din Satul Pelinu, Comuna Dor Marunt, si lui R. Danut, de 32 ani, din Comuna Dor Marunt, Judetul Calarasi.
În ziua de 08 august 2010, cei doi s-au întalnit cu victima, I. Alexandru, de 40 ani, în apropierea localitatii Pelinu, si i-au solicitat sa le returneze bicicleta împrumutata de acesta din urma. Întrucat le-a comunicat ca nu o mai are, dupa ce s-au înarmat cu bate, suspectii i-au aplicat victimei multiple lovituri, în urma carora a decedat.
Ieri, 26 aprilie a.c., Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi a luat masura retinerii celor doi suspecti pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentati Tribunalului Calarasi cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie