Dupa noua luni de investigatii, politistii au identificat doi suspecti de omor calificat

Cele mai citite

Doi barbati din comuna Dor Marunt, judetul Calarasi, au fost identificati de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Calarasi ca fiind suspecti de omor calificat, comis în data de 08 august 2010 asupra unui consatean.
Investigatiile complexe desfasurate de politistii de investigatii criminale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, au condus la identificarea lui S. Marian, de 20 ani, din Satul Pelinu, Comuna Dor Marunt, si lui R. Danut, de 32 ani, din Comuna Dor Marunt, Judetul Calarasi.
În ziua de 08 august 2010, cei doi s-au întalnit cu victima, I. Alexandru, de 40 ani, în apropierea localitatii Pelinu, si i-au solicitat sa le returneze bicicleta împrumutata de acesta din urma. Întrucat le-a comunicat ca nu o mai are, dupa ce s-au înarmat cu bate, suspectii i-au aplicat victimei multiple lovituri, în urma carora a decedat.
Ieri, 26 aprilie a.c., Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi a luat masura retinerii celor doi suspecti pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentati Tribunalului Calarasi cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ