După mai multe luni de incertitudine, jucătorii Chindiei se bucură de stabilitate financiară la club

Data:

Clubul Chindia a reușit să își stabilizeze situația financiară după mai multe luni de incertitudine, bucurându-se acum de sprijinul financiar al finanțatorilor săi – Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. Aceștia au anunțat că au reușit să plătească restanțele financiare înainte de sărbătorile de Paște, în valoare totală de 15 milioane de euro.

Împreună cu Daniel Cristian Stan, ne-am întâlnit cu jucătorii echipei Chindia Târgoviște. Problemele financiare au fost rezolvate, iar starea de spirit este una bună. Toate meciurile viitoare sunt importante! Sunt sigur că liniștea din vestiar va aduce și rezultatele necesare! Suntem alături de ei! Forza, Chindia”, a scris, pe pagina sa de Facebook, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Clubul dispune acum de o nouă arenă cu o capacitate de aproximativ 8.400 de locuri.

Arena include o tribună principală construită de la zero, cu o structură metalică, care este cea mai mare și care include o zonă VIP și un centru de presă, o cabină VAR, două vestiare pentru fotbaliști, o sală de conferințe și multe alte facilități.

De asemenea, tribuna secundă a fost consolidată și reabilitată în proporție de peste 90%, și include o zonă pentru comentatori, cabinete medicale și un centru de monitorizare video. În spatele arenei, pe locul unde se afla terenul de antrenament al clubului Chindia, a fost amenajată o parcare cu peste 400 de locuri, care poate fi utilizată de vizitatorii Parcului Chindia.

În comparație cu alte stadioane din România, noul stadion al clubului Chindia a fost construit la un cost relativ scăzut. De exemplu, stadionul Steaua, care are o capacitate de 31.254 de locuri, a costat aproximativ 81 de milioane de euro la finalizarea lucrărilor, în timp ce stadionul Arcul de Triumf (capacitate 8.155 locuri) a costat 28,5 milioane de euro, iar stadionul Rapid (capacitate 14.050 locuri) a costat 37,5 milioane de euro.

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul play-off-ului și play-out-ului Ligii 1, iar Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Rapid București și Sepsi OSK Sf. Gheorghe sunt echipele care joacă în play-off.

Programul etapei 4 din play-off Liga 1

Sâmbătă, 15 aprilie

CFR Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, ora 19:00

Duminică, 16 aprilie

Universitatea Craiova – FC Rapid 1923, ora 21:00

Luni, 17 aprilie

FCSB – Farul Constanța, ora 20:30

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL