Drumuri blocate si cursuri inghetate din cauza vremii nefavorabile, in Braila

Cele mai citite

Circulatia rutiera se desfasoara cu greutate pe drumurile brailene
Circulatia rutiera se desfasoara cu greutate pe drumurile brailene

Sase autotrenuri sunt blocate in zapada pe DN 21, in afara carosabilului, intre localitatile Valea Canepii si Baraganu, in timp ce echipe de la Drumuri Nationale actioneaza pentru largirea partii carosabile prin degajarea zapezii.

Purtatorul de cuvant al ISU Braila, maior Stefan Stoian, a declarat ca scolile din Frecatei, localitate aflata in Insula Mare a Brailei si cele din Spiru Haret, localitate aflata in partea de sud a judetului, in Campia Calmatuiului, si-au suspendat cursurile din cauza blocarii drumurilor comunale, acoperite de zapada.

In ceea ce priveste circulatia pe drumurile judetene, sunt semnalate blocaje din cauza sulurilor de zapada formate pe carosabil pe DJ 211 B Victoria – Baraganu, DJ 202 A Gulianca – Racovita, DJ 203B Visani – Galbenu, DJ 203 Faurei – Ulmu si DJ 212A Braila- Marasu.

Pe celelalte drumuri judetene se circula pe un singur sens si se actioneaza pentru degajarea intregii portiuni a carosabilului, iar pe toate drumurile nationale se circula in conditii de iarna si se actioneaza pentru largirea partii carosabile, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie