Drumul Judetean care face legatura intre Buftea si DN1 este aproape de finalizare

Data:

Sosea din localitatea Corbeanca, judetul Ilfov
Sosea din localitatea Corbeanca, judetul Ilfov

Localitatea Corbeanca arata altfel dupa ce drumul judetean a fost asfaltat. Prin acest gest, edilul comunei a mai bifat un obiectiv important in lista prioritatilor sale.

Valeriu Anton, impreuna cu Consiliul Judetean Ilfov au reusit, din fonduri europene,

sa betoneze acest drum. Pe langa soseaua moderna, locuitorii din comuna mai beneficiaza de trotuare asfaltate si de podisca la fiecare curte in parte. Singura nemultumire a oamenilor este ca primarul nu le-a facut si lor o pista de biciclete, asa cum au alte localitati, printre care si orasul Buftea.

Andreea Chicuş

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL