Dracula, fantome şi vrăjitoare, la Colegiul „Jean Monnet“ din Ploieşti… de Halloween

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

costumehallowennContele Dracula, alături de fantome şi vampiri, a fost văzut vineri, 30 octombrie, la Colegiul „Jean Monnet“ din Ploieşti. Maleficele personaje au apărut la liceul ploieştean, cu prilejul unei… petreceri de Halloween, aşa că elevii şi profesorii s-au costumat în personajele preferate şi au împodobit clasele cu ghirlande, dovleci şi lumânări. Evenimentul importat din America, de origine celtică, a fost prilej pentru elevii şi profesorii de la colegiul prahovean să dea frâu liber imaginaţiei, în cadrul unui bal mascat reuşit. Copiii s-au costumat în vampiri, piraţi, prinţi, prinţese sau personaje de desene animate, au dansat şi au făcut concursuri. Petrecerile s-au ţinut lanţ toată ziua la „Jean Monnet“ şi, în plus, profesorii i-au premiat pe cei mai petrecăreţi. La final, profesorii din cadrul colegiului au premiat clasele cel mai frumos decorate, precum şi cele mai deosebite costume de Halloween.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img