Dr. Petru Strutinschi, medic primar în specialitatea Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), s-a alăturat echipei Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi

Cele mai citite

Dr. Petru Strutinschi, medic primar în specialitatea Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), s-a alăturat miercuri, 2 decembrie, echipei Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi.

Managerul spitalului, Bogdan Mihai, pentru a găsi doritori care să vină să lucreze la Călăraşi, a postat recent un mesaj pe pagina sa de socializare, în care explică situaţia critică din cadrul unităţii medicale.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi îşi măreşte echipa. Ştiu că este un moment greu. Ştiu că mulţi dintre noi se tem pentru ziua de mâine. Ne confruntăm azi cu o situaţie pentru care nimeni nu a fost pregătit. Niciun sistem medical din lume nu a fost pregătit.

Dar nimic nu ne împiedică să ne gândim la viitor. Suntem precauţi în fiecare zi, dar în acelaşi timp trebuie să proiectăm viitorul. Şi pentru asta este nevoie de echipă. Pentru mine, echipa este întotdeauna cel mai valoros lucru care poate exista atunci când eşti în mijlocul acţiunii. Şi, în domeniul sănătăţii, niciodată nu poţi să te opreşti din acţiune. Noi, la Călăraşi, asta facem. Ne completăm echipa. Căutăm oameni pe care să ne putem baza şi cărora să le punem la dispoziţie toate resursele pe care le avem.

Numele meu este Bogdan Mihai şi sunt managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr Pompei Samarian” Călăraşi. Şi asta fac acum. Caut parteneri într-o echipă, medici din specialităţile: Medicină Internă, Nefrologie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Oncologie, Boli Infecţioase, Pediatrie, ATI, Neonatologie, Epidemiologie, Oftalmologie, Radiologie, Medicină de Urgenţă sunt aşteptaţi să se alăture echipei noastre. Şi pentru că ne gândim la echipă, ne preocupăm să anticipăm nevoile celor care ar veni să ni se alăture, punându-le la dispoziţie locuinţe, pentru confortul personal, şi o aparatură performantă, pentru confortul profesional. În caz că nu o avem, o cumpărăm.

Locaţia deja este oferită de natură, pentru că spitalul este situat la jumătatea drumului dintre Bucureşti şi Constanţa, la aproximativ o oră de fiecare. Şi le mai pun la dispoziţie un lucru. O uşă permanent deschisă pentru inovare şi rezolvarea tuturor problemelor care pot să apară. Numărul meu de telefon este 0726/239.900”, a scris pe pagina sa de socializare managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, Bogdan Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie