Două tinere din județul Ialomița sunt cercetate pentru înșelăciune, după ce au pretins că colectează fonduri pentru o asociație de surdo-muți

Cele mai citite

Două fete din județul Ialomița, surprinse în centrul vechi din Brașov, în timp ce solicitau ajutor material în numele unei asociații pentru persoane surdo-mute, se află în prezent sub investigație penală pentru înșelăciune. Polițiștii au descoperit că organizația menționată de cele două femei pentru a strânge fonduri nu este reală.

Sâmbătă, polițiștii din Brașov le-au identificat pe cele două femei în zona Centrului Vechi al Brașovului, în timp ce solicitau bani sub pretextul strângerii de fonduri pentru ajutorarea persoanelor surdo-mute. Reprezentanții Poliției au informat că cele două femei pretindeau că reprezintă o asociație care, în realitate, nu există.

„Cele două tinere, cu domiciliul în judeţul Ialomiţa, erau însoţite de doi bărbaţi şi se deplasau cu un autoturism, în interiorul căruia au fost descoperite sume de bani pe care aceştia nu le-au declarat poliţiştilor şi nu le-au putut justifica. Aceste sume de bani au fost ridicate, urmând a se continua cercetările în vederea identificării persoanelor păgubite”, a transmis, duminică, Poliţia judeţeană Braşov.

Polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor că infractorii folosesc diverse metode de înșelăciune pentru a obține ilegal sume de bani, recurgând chiar la pretinse funcții în cadrul unor organizații.

Pentru cei care doresc să sprijine diverse asociații, este esențial să obțină informații doar din surse oficiale, să nu trimită sume de bani către persoane necunoscute și să refuze orice întâlnire cu acestea, fie că ar fi la ușa locuinței sau în orice alt loc stabilit de comun acord, indiferent de pretextul invocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie