A doua sala Caffe Cinema 3D, inaugurata la Calarasi

Cele mai citite

Sala Caffe Cinema 3D, inaugurata la Calarasi
Sala Caffe Cinema 3D, inaugurata la Calarasi

Ce-a de-a doua sala Caffe Cinema 3D din tara a fost inaugurata marti seara la Cinematograful Orizont din municipiul Calarasi.

Evenimentul face parte dintr-un amplu proiect al RADEF Romania Film, la nivel national, de repozitionare pe piata de profil, prin amenajari de mini sali de cinema 3D, in cadrul fostelor cinematografe.

Lucrarile de renovare si amenajare a salii Caffe Cinema 3D din Calarasi au fost demarate de RADEF RomaniaFilm la inceputul lunii februarie, valoarea investitiei ridicandu-se la suma de 50.000 de euro.

La inaugurare au participat directorul general RADEF RomaniaFilm, Marius Cristian Iurascu, ministrul Culturii si Patrimoniului National, Kelemen Hunor, dar si parlamentari si reprezentanti ai autoritatilor publice locale.

Prima sala Caffe Cinema 3D a fost data in folosinta la Cinema Patria din Bucuresti, iar pe data de 8 martie urmeaza a fi inaugurata o noua sala Caffe Cinema 3D la cinematograful Patria din Ploiesti.

La nivel national, pana la sfarsitul anului 2011, conceptul de Caffe Cinema 3D va fi prezent in numar de 20 de sali, in Bucuresti, Calarasi, Ploiesti, Braila, Deva, Focsani, Bistrita, Pitesti, Botosani, Craiova, Targu Jiu, Hunedoara, Targu Mures, Buzau, Piatra Neamt, Campina, Timisoara, Dragasani, Vaslui si Constanta, informeaza Agerpres.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie