Cele două persoane din Călăraşi, mamă şi fiu, decedate din cauze naturale

Cele mai citite

Cele două persoane, mamă şi fiu, găsite decedate vineri într-un apartament din municipiul Călăraşi, şi-au pierdut viaţa din cauze naturale, conform raportului Serviciului de Medicină Legală, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ, inspector Ramona Tudor.
Potrivit sursei citate, medicii legişti au stabilit că femeia prezenta afecţiuni pulmonare şi cardiace, iar bărbatul avea afecţiuni pulmonare şi renale. Pe corpurile acestora nu au fost depistate urme care să creeze suspiciunea unei morţi violente.
Potrivit ISU, un echipaj specializat de descarcerare din cadrul Detasamentului de pompieri Calarasi a fost solicitat prin apelul unic de urgenta 112 sa intervina pe raza localitatii, pe strada Cornisei, la blocul B11, pentru deblocarea unor persoane, Lucia C., in vârsta de 70 de ani si Eugen C., in vârsta de 43 de ani (mama si fiu), care nu mai raspundeau la apelurile rudelor.
Echipajul de descarcerare a ajuns in scurt timp la locul interventiei si in prezenta organelor de politie si a unor rude ale proprietarei, a intervenit folosind scara de fereastra si celelalte echipamente din dotare pentru a patrunde in apartament. Pompierii militari au intrat in locuinta printr-o fereastra pentru a debloca usa de la intrare.
In interior au fost descoperite doua trupuri neinsufletite, cel al unei persoane de sex feminin in dormitorul locuintei, cât si cel al unei persoane de sex masculin in sufragerie. (Sursa: Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie