Doua drumuri nationale in reabilitare – soferii au alternative

Data:

Drum in lucru
Drum in lucru

Doua drumuri nationale vor fi inchise din cauza unor lucrari de reparatii.

Astfel, DN1 D, care face legatura intre localitatea prahoveana Albesti si Slobozia va fi complet inchis marti, miercuri si joi.

De asemenea, DN 1 A Ploiesti – Brasov va fi inchis in data de 6 octombrie, timp de 12 ore, din aceleasi motive a anuntat politia Rutiera Prahova.

Potrivit unui comunicat transmis de Politia Prahova, DN 1 D, care face legatura intre localitatea Albesti si municipiul Slobozia va fi inchis, incepand de marti, de la ora 09.00, pana joi, la ora 15.00, pentru realizarea unor lucrari de reabilitare a unei treceri la nivel cu calea ferata, potrivit Mediafax.

Astfel, politistii recomanda soferilor ruta ocolitoare: DN 1 B Albesti Paleologu – Buzau – E 85 Urziceni.

De asemenea, DN 1 A va fi inchis, in 6 octombrie, pentru executarea unor lucrari de reabilitare a trecerii la nivel cu calea ferata in localitatea prahoveana Magurele. Circulatia va fi blocata timp de 12 ore, intre orele 07.00 si 19.00.

Soferii sunt rugati de oamenii legii sa utilizeze rutele ocolitoare pe sensul de deplasare Ploiesti – Valenii de Munte – Brasov: Ploiesti – Lipanesti (DN 1 A km 98+250) – DJ 217 Zamfira – DJ 102 Gavanel – Poiana Varbilau, DJ 100 G Poiana Varbilau – DN 1 A Gura Vitioarei – Brasov, iar pe sensul de deplasare Brasov -Valenii de Munte – Ploiesti: DN 1 A – Gura Vitioarei – DJ 100 G Poiana Varbilau – DJ 102 Gavanel – DJ 217 Gavanel – Zamfira – DN 1 A Lipanesti -Ploiesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...